Cakesmash eerste verjaardag, leuk als uitnodiging

Cakesmash!

Onze mini man is alweer bijna 1 jaar en dat is een feestje waard! Net zoals bij zijn grote broer 2 jaar geleden hebben we dit gevierd met een cakesmash in de studio. Want tja, als je mama een taart, een camera en een studio aan huis heeft… dan weet je als bijna-1-jarige wel hoe laat het is! Sommige kindjes zijn wat afwachtend als de taart eenmaal voor hen wordt neergezet maar daar had onze mini man geen last van! De handjes gingen direct naar en in de taart en hij heeft enorm gesmuld.

Het is uiteraard erg leuk om deze foto’s als herinnering te hebben. Nog leuker is om ze te verwerken in een uitnodigingskaart voor de 1e verjaardag! Mocht je dat willen is het slim om ruim op tijd de cakesmash in te plannen, zeg bij 10 a 10,5 maand. Dan is er nog tijd om de kaart op te maken en te laten drukken. Nu met dit koude weer is de studio de beste plek voor een cakesmash maar in de zomer kan ook voor een locatie buiten gekozen worden!

Je kan bij mij terecht voor de cakesmash, het opmaken van de uitnodigingskaart en ik kan ze ook voor je laten drukken. Wil je meer informatie dan hoor ik graag van je!